Szponzorok

NYX Professional MakeUp

A NYX Professional Makeup egy modern és digitális sminkmárka, mely a legfrissebb trendeket hozza el a sminkrajongók számára . Elérhető árú sminktermékeivel nem csak a sminkimádók, de a profi sminkesek kedvence is, hiszen színek, árnyalatok és kiegészítők végtelen kombinációit teszi elérhetővé. Míg a márka központja Los Angeles szívében található, mára a NYX Professional Makeup nemzetközileg több mint 70 országban, több ezer szépségápolási- és divatszaküzletben, önálló üzletekben, valamint a www.nyxcosmetics.com weboldalon is elérhető.

RedBull

A Red Bull szárnyakat ad. A Red Bull Energiaital világszerte élsportolók, egyetemi hallgatók, megterhelő munkát végzők és hosszú autóutakra indulók kedvence. 1987-ben a Red Bull nem csupán egy teljesen új termékkel lépett a piacra, hanem egyben abszolút új termékkategóriát, az energiaitalt is megalkotta! A Red Bull a kezdetektől fogva szárnyakat ad az embereknek és az ötleteknek, ezáltal számos mérföldkövet fektetve le mind a sport, mind a kultúra területén.

Kiehl's

A Kiehl's-t tradicionális patikaként alapították New Yorkban, 1851-ben. A Kiehl’s szépségtanácsadók (KCR-ok) intenzív tréningen vesznek részt a hatóanyagok használatáról és azok jótékony hatásairól a különböző termékekben. A minőség iránti, kompromisszumok nélküli elköteleződés mellett a vásárlóik számára nyújtott, jól ismert, példátlan szolgáltatás iránti szenvedély vezérli őket. Az évtizedek során a Kiehl’s márka tanáccsal és előírt kezelésekkel látta el vásárlóit. A KCR-ok ma is személyre szabott bőrápolási rutint ajánlanak minden fogyasztó számára, bőrtípusuknak megfelelően.

Asztalka

Az Asztalka nem más, mint egy nyitott nappali a város szívében, amit azért hoztak létre, hogy legyen egy második otthonuk, ahol bárki találkozhat azzal, amivel épp foglalkoznak. Egy nyitott tér, egy hely, ami épp úgy alakul, ahogy a hétköznapok telnek. Egy hely, ahol egyszer süteményt szolgálnak fel neked, máskor a felújított bútoraikat vagy ajándéktárgyaikat vásárolhatod meg, és megint máskor a Te különleges alkalmaid helyszínévé változhat.

MÁK BISZTRO

A MÁK kulináris koncepciója, hogy széles rétegekhez, illetve valamennyi korosztályhoz eljuttassa a csúcsgasztronómia legkiemelkedőbb értékeit, s mindezt egy laza, fesztelen és letisztult környezetben tegye. A séf, Mizsei János számos elismerést mondhat magáénak hihetetlenül fiatal, 24 éves kora ellenére. 2014 évben megkapta az Év fiatal tehetségének járó rangos elismerést, míg az étterem olyan nemzetközi kiadványok ajánlásával rendelkezik, mint a The New York Times, a Michelin Guide, a Time Out és a Lonely Planet. A séf kizárólag a legkiválóbb minőségű szezonális alapanyagokat használja, így a MÁK olyan innovatív és kimagaslóan kreatív ételeket kínál vendégei részére, amelyek ellenállhatatlanok, ám nem túldíszítettek és még a legkifinomultabb igényeket is kielégítik.

LA ROCHE-POSAY

A világszerte mintegy 25 000 bőrgyógyász által ajánlott La Roche-Posay az érzékeny bőrűek mindennapjainak javítása érdekében, La Roche Posay városának termálforrás vizével fejleszti ki bőrápoló termékeit. A La Roche-Posay több, mint 40 éve működik együtt a bőrgyógyászokkal világszerte azért, hogy az igényeiknek és az elvárásaiknak megfelelő bőrápoló- és sminktermékeket fejlesszen ki. A La Roche-Posay meghatározó márka a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett, minimalista összetételű termékek megalkotásában. A jótékony hatású, aktív hatóanyagokat gondosan választják ki, kiszűrve ezzel a potenciálisan irritáló összetevőket. Az összetételek ezenkívül parabénmentesek, illatanyagmentesek és hipoallergének. A La Roche-Posay termékeit bőrgyógyászok tesztelik atópiás vagy reaktív bőrűeken. Az eredményeket klinikai teszteken és vizsgálatokon keresztül mutatják be.

BB’Z BAR & GRILL

BBZ BAR & GRILL

Ejtőzz, partizz, tobzódj, találkozz – vagy csak simán ugorj be hozzánk egy beerpongra! A BB’z ezt mind tudja Budapest legelevenebb környékén, a Király utcában, közvetlenül a Gozsdu udvar mellett. Bármi is legyen a mai terv, az étel-ital felhozatal és a környezet is passzolni fog hozzá, megígérjük. Vannak különtermeink és grandiózus pincénk a bulistáknak, pazar bárpulttal. Fancy, de barátságos éttermünk az üzletelőknek. Meg persze nagyvonalú tereink a kultúrprogramokhoz: a legénybúcsúktól a várt és váratlan szülinapozásokon át az egyedi, spéci banzájokig.