Leírás a Cut-A-Thonról

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon a REDKEN professzionális márka nemzetközileg is jól ismert jótékonysági rendezvénye, a CUT-A-THON, amely keretein belül fogják a fodrászok a vendégek frizuráit gyönyörűvé varázsolni. A rendezvény neve is utal arra, hogy egy maratoni hajvágásról van szó, mivel fodrászaink 12 órán át fognak hajat vágni a jótékony cél érdekében. Ezen a napon fodrászok leteszik az ollójukat a szalonjukban, és az egész napot a rendezvényre szentelik.

Az elmúlt években olyan hírességek álltak az esemény mellé, mint Majoros Péter- Majka, Dolhai Attila, Sasvári Sándor, Janza Kata, Singh Viki és Nagy Adrienn (Jóban Rosszban).

Tavaly a rendezvényen összegyűlt teljes összeg a REMÉNY A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY javára lett felajánlva, amit betegőrző monitorokra EKG készülékkel és egyszer használatos eszközök megvásárlására fordítottak.

Remény a leukémiás gyermekekért alapítvány - Cut-A-Thon 2017

Az idei rendezvény teljes bevétele az UNICEF MAGYARORSZÁG számára lesz felajánlva. Az UNICEF rengeteg fontos projekttel foglalkozik, ezek közül a REDKEN CUT-A-THON 2018 rendezvény a rohingyai menekültválság áldozatait szeretné támogatni. 2017 augusztusában etnikai tisztogatások kezdődtek Myanmarban azzal a feltételezett céllal, hogy a rohingyákat elüldözzék otthonaikból és tömeges gyilkosságokkal félemlítsék meg őket. Teljes falvak tűntek el a térképről, az erőszak elsőszámú áldozatai a nők és a gyerekek, legalábbis a túlélők elmondásai szerint elsősorban őket érték a minden képzeletet felülmúló brutális támadások. A támogatott programról többet az „Alapítvány” fül alatt olvashat.

Fontos információk

A jelképes összeg befizetésére csak készpénzben van lehetőség, ami egyenesen az UNICEF adomány gyűjtő dobozába kerül. Emiatt pénzváltásra, visszajáró fizetésére nem lesz lehetőségünk. Kérünk minden kedves résztvevőt, így készüljön.

Szponzorok által nyújtott szolgáltatások

A személyre szabott ajándékcsomagok, amelyek közül választhatnak a rendezvényre regisztrált vendégek:

NŐI CSOMAGOK

Redken All Soft
ALL SOFT – Puhaságot és hidratáltságot biztosító ápolás száraz hajra
All Soft Sampon 300ml - Hajlágyító sampon száraz, töredezett hajra. Táplálja a hajat, és puhává, kezelhetővé, valamint tükörfényűvé varázsolja azt.
All Soft Kondícionáló 250ml - Hajlágyító kondícionáló száraz, töredezett hajra. Hidratálja a hajszálakat, így az finom tapintásúvá válik és visszanyeri a természetes mozgását.
Redken Color Extend Magnetics
COLOR EXTEND MAGNETICS – A festett haj ápolása
Color Extend Magnetics Sampon 300ml- A festett haj védelmére szolgáló sampon. Kíméletesen tisztít és ezzel párhuzamosan óvja a festett hajat.
Color Extend Magnetics Kondicionáló 200ml - Kondícionáló festett hajra. Óv a környezet káros hatásaitól, táplálja a hajat és megkönnyíti annak kifésülését.
Redken Diamond Oil Glow Dry
DIAMOND OIL GLOW DRY – Extra fényt biztosító ápolás
Diamond Oil Glow Dry Sampon 300 ml - Fényfokozó sampon. Lágyan tisztítja a hajat és felkészíti a szárításra.
Diamond Oil Glow Dry Kondicionáló 250 ml - Fésülést könnyítő fényfokozó kondicionáló. Azonnal megkönnyíti a haj kifésülését és kezelhetőbbé teszi hajszárítás közben.
Redken Frizz Dismiss
FRIZZ DISMISS – Hajkisimító ápolás rendkívül száraz, nehezen kezelhető hajra
Frizz Dismiss Sampon 300ml - Hajsimító sampon nehezen kezelhető hajra. Kisimítja a nehezen kezelhető hajat, bársonyossá és ragyogó fényűvé varázsolja azt. Párataszító hatású.
Frizz Dismiss Kondícionáló 250ml - Ápoló balzsam nehezen kezelhető hajra. Hidratálja és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Gyönyörű fényt ad és párataszító hatású.
Redken High Rise Volume
HIGH RISE VOLUME – Volumennövelő ápolás vékonyszálú hajra
High Rise Volume Sampon 300ml - Volumennövelő sampon. Filloxane-t és lágyító polimereket tartalmaz, hatalmas volument ad, egészen a tövektől emeli meg a hajat. Hosszan tartó dús hatást biztosít.
High Rise Kondícionáló 250ml - Hajtőemelő kondicionáló az extra volumenért. Táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené, könnyed kifésülést biztosít, volument ad és fokozza a dús hatást.

FÉRFI CSOMAGOK

Redken Brews Daily
Redken Brews Maneuver
Redken BREWS Daily 300ml - Sampon mindennapos használatra. Gyengéden tisztítja és hidratálja a fejbőrt. A haj erősebbé és könnyebben kezelhetővé válik.
+ Redken BREWS Maneuver 100ml - Hajformázó wax. A rugalmas frizurák alakíthatóságáért.
Redken Brews Extra Clean
Redken Brews Work Hard
Redken BREWS Extra Clean 250ml- Extra tisztító hatású sampon. Maláta a gyengéd táplálásért és kondicionálásért, a sörélesztő megerősíti a haj szerkezetét, a narancshéjolaj segít a tisztításban
+ Redken BREWS Work Hard 100ml - Hajformázó paszta. A maximálisan fixált, matt hatású, rugalmas frizuráért.